Communicatieplan

Je marketingteksten treffen hun doel vooral als ze op het juiste moment door de juiste doelgroep worden gelezen. Een goed communicatieplan is daarom essentieel. Weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Roep mijn hulp in.

Een degelijke communicatiestrategie is goud waard

Wil je succesvol ondernemen, dan zorg je ervoor dat je marketing- en communicatiestrategie op punt staan. Als copywriter stel ik je een heleboel vragen om je identiteit, je doelen en je publiek te achterhalen. Jouw antwoorden maken het schrijven eenvoudiger en de teksten veel doeltreffender. Je wil potentiële klanten toch niet afschrikken door bijvoorbeeld de verkeerde stijl te gebruiken?

Een communicatieplan op maat van jouw zaak

Zodra je weet wat je wil bereiken, bekijk je hoe je dat zal doen. Hier komt een communicatieplan van pas. Het biedt een helder overzicht van:

  • je doelgroepen
  • je marketingstrategie en concrete KPI’s
  • je boodschap(pen)
  • de geschikte kanalen
  • je budget, en
  • de timing

Maak voor zo’n communicatieplan zeker de nodige tijd vrij of doe een beroep op mijn expertise. Die investering verdient zich altijd terug.

Communiceer doeltreffender dankzij je communicatieplan

Wanneer je een communicatieplan schrijft, krijg je namelijk een duidelijk zicht op de acties die je zal ondernemen en hun gewenste effect. Je communiceert gerichter en spreidt je acties beter in de tijd. Als freelancer help ik je om je planning vol te houden. Want we vergeten allemaal weleens onze marketing door de drukte.

Communicatieplan nodig? Roep mijn hulp in!