Wilt u uw producten en diensten professioneel in de kijker zetten? Besteed dan ook de nodige aandacht aan uw teksten. Of schakel een copywriter in. Die weet potentiële klanten woord voor woord binnen te halen.

Wat doet een copywriter?

Een copywriter schrijft wervende, commerciële teksten voor een product, dienst of organisatie. Denk bijvoorbeeld aan reclame, persberichten, webshops of nieuwsbrieven. De juiste woorden, op de juiste plaats, voor het juiste publiek, daar draait het om.

Bouwt u uw zaak online uit? Een ervaren SEO*-copywriter integreert de juiste zoekwoorden in uw webteksten. Zo wordt uw product of dienst effectief door uw doelpubliek gevonden.

Een copywriter voor uw bedrijfscommunicatie? Zo gemakkelijk!

Even geen tijd of inspiratie voor een sterke tekst? Schakel mij in. Een kort gesprek of mailtje volstaan om een artikel op te stellen. Op basis van uw feedback stem ik de tekst volledig af op uw doelstellingen en stijl.

Ook het invoeren van de tekst in het CMS** van uw website, een mailingprogramma of sociale media, vormt geen probleem. In het verleden werkte ik o.a. met WordPress, Joomla!, Drupal en MailChimp. U vindt me op de meest courante sociale netwerken. Uw boodschap wordt dus in een oogwenk verspreid.

Wervende teksten voor elk budget

Als copywriter werk ik met een vast uurtarief. Elk project is uniek. Daarom bespreek ik eerst het doel en budget van uw project. Op die manier kan ik een gedetailleerde offerte opmaken die maximaal rekening houdt met uw noden.

Wenst u een concreet project te bespreken? Contacteer me dan via onderstaande button.

Ik wil mijn project bespreken

 

* Search Engine Optimization: ervoor zorgen dat uw webpagina’s via zoekmachines als Google of Bing gevonden worden.

 ** Content Management System: de software die alle inhoud van uw website organiseert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *