Copywriting

Wil je je producten en diensten professioneel in de kijker zetten? Besteed dan de nodige aandacht aan je teksten. Of huur me in als copywriter. Ik weet potentiële klanten woord voor woord binnen te halen.

Wat doet een copywriter?

Een copywriter schrijft wervende, commerciële teksten voor een product, dienst of organisatie. Denk bijvoorbeeld aan brochures, persberichten, webshops of nieuwsbrieven. De juiste woorden, op de juiste plaats, voor het juiste publiek, daar draait het om.

Bouw je je zaak online uit? Een ervaren SEO*-copywriter integreert de juiste zoekwoorden in je webteksten. Zo wordt je product of dienst effectief door je doelpubliek gevonden.

Wanneer komt een copywriter nog van pas?

Ook voor informatieve teksten biedt een copywriter een meerwaarde. Door je teksten helder te schrijven, maak ik moeilijke onderwerpen toegankelijk voor een breed publiek. Ideaal voor je volgende informatieve folder of brochure.

Daarnaast zijn blogs een essentieel onderdeel van je content marketing. Op basis van jouw input schrijf ik een blogtekst die je expertise duidelijk naar voren brengt.

* Search Engine Optimization: zorgt ervoor dat je webpagina’s via zoekmachines als Google of Bing gevonden worden.

Een copywriter voor je communicatie? Zo gemakkelijk!

Even geen tijd of inspiratie voor een sterke tekst? Schakel mij in. Een kort gesprek of mailtje volstaan om een artikel op te stellen. Op basis van je feedback stem ik de tekst helemaal af op je doelstellingen en stijl.

Als je dit wenst, voer ik je tekst ook in in het CMS** van je website, een mailingprogramma of sociale media. In het verleden werkte ik o.a. met WordPress, Drupal, Joomla! en MailChimp. Je boodschap wordt dus in een oogwenk verspreid.

 Vloeiende teksten voor elk budget

Als freelance copywriter werk ik met een vast uurtarief. Elk project is uniek. Daarom bespreek ik eerst het doel en budget van je project. Misschien heb je ook een communicatieplan of vertalingen nodig? Zodra ik meer weet over je project, kan ik een gedetailleerde offerte opmaken die maximaal rekening houdt met je noden.

** Content Management System: de software die alle inhoud van je website organiseert.

Meer info

Wens je een concreet project te bespreken?