Vertalingen

Zoek je een vertaler om je teksten van het Frans, Engels of Italiaans naar het Nederlands te vertalen? Dan kan je steeds bij mij terecht. Ik vertaal uitsluitend naar mijn moedertaal. Dat levert het beste resultaat op.

De juiste vertaler voor je commerciële teksten

Je hebt het misschien al gemerkt: marketingteksten vragen om een heel andere vertaling dan technische documenten. Wil je dat je website, nieuwsbrieven, brochures … correct én vlot worden vertaald? Doe dan een beroep op mijn diensten. Ik hou van teksten die meer creativiteit vereisen en hertaalde de voorbije jaren teksten voor marketing, culturele instellingen en lifestyle.

Een vertaler met oog voor de SEO achter je website

Mijn prioriteit? Je boodschap afstemmen op je nieuwe publiek, zijn culturele gevoeligheden en schrijfstijl. Bij websites hou ik rekening met SEO en zoek ik samen met jou naar de juiste zoekwoorden in het Nederlands. Elke taalgroep heeft immers zijn eigen zoekwoorden die niet zomaar vertaald kunnen worden.

Een goede vertaling van je informatieve documenten

Ook voor teksten over maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzame financiën en IT kan je bij mij terecht. Ik deed intussen heel wat ervaring op in die domeinen. De terminologie en stijl van je organisatie zijn me dan ook heel vertrouwd.

Hoeveel kosten mijn diensten als vertaler?

De prijs van een vertaling is afhankelijk van het aantal woorden in de tekst, een eventuele copywritingronde, het bestandsformaat en de dringendheid. Je bezorgt documenten bij voorkeur in een Office-bestandsformaat (bv. .doc, .xls of .odt). Zo kan ik ze meteen verwerken en een correcte offerte opmaken. Papieren documenten kan je scannen en elektronisch doorsturen. Via OCR-technologie maak ik er een bewerkbaar bestand van.

Hoe snel werkt een freelance vertaler?

Ik vertaal zo’n 2500 woorden per dag. Verwacht je een dringende vertaling? Neem al op voorhand contact met me op. Je krijgt een prijsindicatie met een vaste eenheidsprijs. Bij akkoord blokkeer ik dan de nodige tijd in mijn agenda. Op die manier ben je zeker van een tijdige levering tegen een gunstige prijs.

Meer info

Wens je een precieze offerte en leveringstermijn voor je opdracht?