Zoekt u een vertaler om uw documenten van het Frans, Engels of Italiaans naar het Nederlands te vertalen? Dan kunt u steeds bij mij terecht. Ik vertaal uitsluitend naar mijn moedertaal. Dat levert het beste resultaat op.

Vertaal mijn document

De juiste vertaler voor uw informatieve en commerciële teksten

Economische, financiële en politieke teksten heb ik helemaal in de vingers. De afgelopen jaren vertaalde ik uiteenlopende documenten in die domeinen: jaarverslagen en processen-verbaal, begrotingen, contracten, cv’s, akten, verzoekschriften en vonnissen, expertises, … Daarnaast wekken documenten rond toerisme, architectuurbeeldende kunst en literatuur steeds mijn belangstelling. U kunt bijvoorbeeld bij mij terecht voor de vertaling van brochures, boekingswebsites, programma’s of gedichten. Meer concrete voorbeelden vindt u bij ‘Referenties‘.

Hoeveel kost een vertaling?

De prijs van een vertaling is afhankelijk van het aantal woorden in de tekst, het bestandsformaat en de dringendheid. U bezorgt documenten bij voorkeur  in een Office-bestandsformaat (bv. .doc, .xls of .odt). Zo kan ik ze meteen verwerken. Papieren documenten kunt u scannen en elektronisch doorsturen. Via OCR-technologie maak ik er een bewerkbaar bestand van. Uiteraard is het steeds mogelijk uw documenten bij mijn kantoor af te geven.

Binnen welke termijn wordt een vertaling geleverd?

Ik vertaal zo’n 2500 woorden per dag. Verwacht u een dringende vertaling? Neem al op voorhand contact met me op. U krijgt een prijsindicatie met een vaste eenheidsprijs. Bij akkoord blokkeer ik dan de nodige tijd in mijn agenda. Op die manier bent u zeker van een tijdige levering tegen een gunstige prijs.

Meer info

Wenst u een precieze offerte en leveringstermijn voor uw opdracht? Stuur uw bestanden meteen naar info@passaparola.be. Ik antwoord u zo snel mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *